Guli Storm och Guli Björn på Bodentravet

Vd gårdagens lunchtrav på Bodentravet blev det två segrar för Stall Guli Kallblodsuppfödning genom Guli Storm och Guli Björn.

Guli Storm (Gustav Andersson) kördes offensivt från spår 6 bakom startbilen och övertog ledningen i första kurvan och släppte sedan till Hallsta Vinnex (Magnus O Jonsson). I sista kurvan kom luckan och via tredje spår spurtade Guli Storm till seger med 1 längd på tiden 28,3a/2140

Två lopp senare var det dags för Guli Björn med sin tränare Stefan Johansson i sulkyn. Ekipaget öppnade bra som andra häst bakom bilen och övertog ledningen efter femhundra meter. På upploppet utmanades Guli Björn av flera hästar men svarade ärligt och höll undan till seger med huvud på tiden 29,4a/2140. Stall Björnligan äger Guli Björn och segern var värd 30 000 kronor